4.3333 6
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ciemiņus gaidot - šokolādes kūka ar šokolādes glazūru.

Olas un cukuru saputo stingrās putās. Izkausē margarīnu. Visas sausās sastāvdaļas samaisa vienā bļodā.

Saputotās olas un margarīnu pievieno miltiem un garšvielām.

Pakāpeniski maisot, pievieno remdenu pienu.

Ieziež garo pannu. Ielej mīklu un liek cepties cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni 45 min.

Glazūru gatavo: visu izkausē, labi samaisa un ziež uz kūkas.

Iesūtīja: inesec

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form