Šokolādes kūka ar zemesriekstu sviesta krēmu
Foto: Privātais arhīvs
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Mīklai
3 gab.
3 gab. banāni
banāni
18 gab.
18 gab. mīkstas dateles
mīkstas dateles
100 g
100 g kakao
kakao
2 glāzes
2 glāzes auzu milti
auzu milti
1 glāze
1 glāze augu piens
augu piens
0.5 glāzes
0.5 glāzes eļļa (kokosa vai rafinēta olīveļļa)
eļļa (kokosa vai rafinēta olīveļļa)
Krēmam
700 g
700 g zīda tofu
zīda tofu
170 g
170 g zemesriekstu sviests bez piedevām
zemesriekstu sviests bez piedevām
12 gab.
12 gab. mīkstas dateles
mīkstas dateles
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Šīs kūkas garšas noslēpums ir zemesriekstu sviesta krēms. Maigs un kārdinošs. Dateles arī piešķir niansētu akcentu. Kūciņa no auzu miltiem, bez pievienota cukura. Recepti iesaka fitnesa trenere Līga Dziļuma.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samīci banānus kopā ar datelēm.

    Liec klāt pārējās sastāvdaļas.

    Mīklu sadali divās daļās.

    Katru plātni cep 15–20 minūtes 200 grādu temperatūrā.

    Krēma sastāvdaļas sablendē un liec starp atdzisušajām plātnēm.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form