Ātra un vienkārša šokolādes kūka. Pasniedz vēl siltu - ar vaniļas saldējumu un aveņu mērci!
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 ĒKkakao0.5 TKsoda0.75 glāzescukurs0.5 glāzemilti3 ĒKvārošs ūdens60 mlābolu biezenis bez cukura5 olu baltumi1 TKvaniļas cukurs1 šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Visas sausās sastāvdaļas samaisa lielā bļodā.

2

Pievieno kakao, kas izšķīdināts verdošā ūdenī, tad pievieno parējās sastāvdaļas un kārtīgi izmaisa.

3

Visu lej ietaukotā pannā un cep 35 minūtes vidēja siltuma cepeškrāsnī.

4

Piebilde: olu baltumi nav jāputo, tos tāpat iemaisa mīklā.

Iesūtīja: Faith

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!