Šokolādes kūka
Foto: Gail / cc
4.2000 5
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ātra un vienkārša šokolādes kūka. Pasniedz vēl siltu - ar vaniļas saldējumu un aveņu mērci!

Visas sausās sastāvdaļas samaisa lielā bļodā.

Pievieno kakao, kas izšķīdināts verdošā ūdenī, tad pievieno parējās sastāvdaļas un kārtīgi izmaisa.

Visu lej ietaukotā pannā un cep 35 minūtes vidēja siltuma cepeškrāsnī.

Piebilde: olu baltumi nav jāputo, tos tāpat iemaisa mīklā.

Iesūtīja: Faith

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form