Foto: Shutterstock
Šokolādes - riekstu pudiņu pasniedz karstu vai aukstu ar dažādām deserta mērcēm.
120Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

125 gpiens vaniļa65 gsviests65 gmilti50 gšokolāde4 gab.olas50 gmalti lazdu rieksti50 gcukurs50 gdrupināti velrieksti

Sagatavošana

1

Izkausētam sviestam pievieno miltus, ar vanilīnu uzvārītu pienu un, karsējot uz mazas liesmas, sajauc viendabīgu masu.

2

Iemaisa ūdens peldē izkausētu šokolādi, olu dzeltenumus, saputotus olu baltumus un lazdu riekstus.

3

Ar sviestu vai eļļu ietaukotā un ar cukuru izkaisītā formiņā ieber nedaudz valriekstu un sagatavoto šokolādes masu.

4

Formiņas liek uz plāts, kas līdz pusei piepildīta ar ūdeni un cep cepeškrāsnī 180 grādos 25 - 30 minūtes.

5

Pasniedz karstu vai aukstu ar dažādām deserta mērcēm.

Iesūtīja: elza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!