120Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
125 gpiens vaniļa65 gsviests65 gmilti50 gšokolāde4 gab.olas50 gmalti lazdu rieksti50 gcukurs50 gdrupināti velrieksti
Sagatavošana
1
Izkausētam sviestam pievieno miltus, ar vanilīnu uzvārītu pienu un, karsējot uz mazas liesmas, sajauc viendabīgu masu.
2
Iemaisa ūdens peldē izkausētu šokolādi, olu dzeltenumus, saputotus olu baltumus un lazdu riekstus.
3
Ar sviestu vai eļļu ietaukotā un ar cukuru izkaisītā formiņā ieber nedaudz valriekstu un sagatavoto šokolādes masu.
4
Formiņas liek uz plāts, kas līdz pusei piepildīta ar ūdeni un cep cepeškrāsnī 180 grādos 25 - 30 minūtes.
5
Pasniedz karstu vai aukstu ar dažādām deserta mērcēm.
Iesūtīja: elza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit