Foto: Shutterstock
Šokolādes - saldā krējuma fondī, lai baudītu ar dažādiem augļiem, zefīra vai maršmalova gabaliņiem, sviesta cepumiem vai apkaltuša kēksa gabaliņiem.
15Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gšokolāde125 gsaldais krējums

Sagatavošana

1

Kausēšanas process pareizais: katliņā uzvāra saldo krējumu, pieliek pusi no paredzētās šokolādes (salauztu gabaliņos), uz nelielas liesmas maisot izkausē.

2

Tad noņem no uguns, pieliek pārējo šokolādi, maisa, kamēr izkususi.

3

Jāseko, lai šokolāde nekļūtu par karstu un nesāktu cepties. Liek uz sildelementa.

* var likt līdzās arī sasmalcinātus riekstus vai kādas dekoratīvās cukura pērlītes, kur apšokolādēto objektu iemērk, bet nu šitais man liekas par daudz

* ja ēd bērni, tad izkausētai šokolādei pielej pāris ēdamkarotes apelsīnu sulas, ja bērni neēdīs, tad kādu šļuku apelsīnu liķiera.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!