Šokolādes - saldā krējuma fondī
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Šokolādes - saldā krējuma fondī, lai baudītu ar dažādiem augļiem, zefīra vai maršmalova gabaliņiem, sviesta cepumiem vai apkaltuša kēksa gabaliņiem.

Kausēšanas process pareizais: katliņā uzvāra saldo krējumu, pieliek pusi no paredzētās šokolādes (salauztu gabaliņos), uz nelielas liesmas maisot izkausē.

Tad noņem no uguns, pieliek pārējo šokolādi, maisa, kamēr izkususi.

Jāseko, lai šokolāde nekļūtu par karstu un nesāktu cepties. Liek uz sildelementa.

* var likt līdzās arī sasmalcinātus riekstus vai kādas dekoratīvās cukura pērlītes, kur apšokolādēto objektu iemērk, bet nu šitais man liekas par daudz

* ja ēd bērni, tad izkausētai šokolādei pielej pāris ēdamkarotes apelsīnu sulas, ja bērni neēdīs, tad kādu šļuku apelsīnu liķiera.

Iesūtīja: Nora

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form