Šokolādes un biezpiena krēms ar riekstiem
Foto: DELFI
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ātrais un gardais šokolādes un biezpiena deserts.

Sarīvē šokolādi un silda karstā ūdens peldē, līdz izkūst.

Tad pielej pienu un izmaisa, līdz veidojas viendabīga masa.

Biezpienu sajauc ar riekstiem, vaniļas cukuru, pārlej ar šokolādi un visu rūpīgi izmaisa.

Liek deserta trauciņos, rotā ar šokolādi. Atdzesē un pasniedz.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form