20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gbiezpiens50 gšokolāde50 gsasmalcināti rieksti0.5 glāzepiens1 ĒKvaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Sarīvē šokolādi un silda karstā ūdens peldē, līdz izkūst.
2
Tad pielej pienu un izmaisa, līdz veidojas viendabīga masa.
3
Biezpienu sajauc ar riekstiem, vaniļas cukuru, pārlej ar šokolādi un visu rūpīgi izmaisa.
4
Liek deserta trauciņos, rotā ar šokolādi. Atdzesē un pasniedz.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit