Foto: DELFI
Ātrais un gardais šokolādes un biezpiena deserts.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gbiezpiens50 gšokolāde50 gsasmalcināti rieksti0.5 glāzepiens1 ĒKvaniļas cukurs

Sagatavošana

1

Sarīvē šokolādi un silda karstā ūdens peldē, līdz izkūst.

2

Tad pielej pienu un izmaisa, līdz veidojas viendabīga masa.

3

Biezpienu sajauc ar riekstiem, vaniļas cukuru, pārlej ar šokolādi un visu rūpīgi izmaisa.

4

Liek deserta trauciņos, rotā ar šokolādi. Atdzesē un pasniedz.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!