Foto: PantherMedia/Scanpix
Šokolādīga šokolādes torte – brīnišķīgi salda un sulīga.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
200 gtumšā šokolāde200 gmargarīns vai sviests3 gab.olas200 gcukurs200 gkviešu milti25 gmargarīns vai sviests100 gsaldais krējums150 gtumšā šokolāde

Sagatavošana

1

Šokolādi un taukvielas katliņā uz lēnas uguns izkausē.

2

Olas un cukuru saputo, pievieno miltus un šokolādi.

3

Mīklu lej ar taukvielām ieziestā kūkas veidnē (diametrs aptuveni 26 cm). Kūku cep 175°C 30 minūtes, pēc tam atdzesē.

4

Uz lēnas uguns izkausē glazūrai taukvielas, krējumu, šokolādi samaisa viendabīgā masā, atdzesē. Ar glazūru apziež kūku, liek vēsumā.

5

Ledusskapī var glabāt aptuveni nedēļu.

Padoms: miltu vietā var likt maltus riekstus, kā arī iesaku izmantot sviestu nevis margarīnu. Teorētiski – lai kūkā iekšā būtu šķidra šokolāde, mīklā iejauc šokolādes gabaliņus, tad tie cepoties izkūst.

Iesūtīja: eklers

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!