Foto: Shutterstock
Krēmīgi, šokolādīgi brūnīši, kas pilnai laimei tiek pasniegti, devīgi pārlieti ar sāļo karameļu mērci, iepriecinās jebkuru saldummīli!
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

150 gmilti50 gkakao240 gsviests200 gtumšā šokolāde3 gab.olas300 gcukurs1 šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Veidni izklāj ar cepamo papīru.

2

Bļodā iesijā miltus, samaisa ar kakao un sāli.

3

Sviestu un gabaliņos salauztu šokolādi liek citā bļodiņā un izkausē karsta ūdens peldē, līdz iegūst viendabīgu masu. Tad pievieno pusi cukura un maisa, līdz cukurs ir izkusis.

4

Olas atsevišķā trauciņā sakuļ ar atlikušo cukuru, līdz masa klūst gaišāka un gaisīgāka.

5

Olu masu iemaisa atdzisušajā šokolādes masā. Tad pievieno un iemaisa miltu maisījumu, līdz iegūta viendabīga masa.

6

Masu lej veidnē un liek cepties uz 40 minūtēm. Ņem vērā, ka brūnīšus nedrīkst pārcept, ieksšpusē tiem jābūt mitriem.

7

Izņem veidni no krāsns, atdzesē aptuveni 10-15 minūtes, griež gabalos un pasniedz ar sāļo karameļu mērci, ko gatavo, sekojot šīs receptes norādījumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!