Soļanka
Foto: Shutterstock
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 lielas šķēles liellopa gaļas
lielas šķēles liellopa gaļas
2
2 caurauguši cūkas gaļas gabaliņi ar kauliņu
caurauguši cūkas gaļas gabaliņi ar kauliņu
3
3 lieli sīpoli
lieli sīpoli
 
lauru lapas
lauru lapas
 
melnie piparu graudiņi
melnie piparu graudiņi
 
sāls
sāls
 
šampinjoni
šampinjoni
 
kūpināts šķiņķis
kūpināts šķiņķis
 
mazā burciņa tomātu pastas
mazā burciņa tomātu pastas
1 ĒK
1 ĒK kečups
kečups
 
malti sarkanie pipari
malti sarkanie pipari
 
tobasco mērce
tobasco mērce
 
čili mērce
čili mērce
 
garšvielas
garšvielas
 
marinēti gurķi
marinēti gurķi
 
vārīta desa
vārīta desa
 
žāvēta desa
žāvēta desa
 
vārīta mēle
vārīta mēle
 
kartupeļi
kartupeļi
 
melnās olīvas
melnās olīvas
  • Ass un pikants ēdiens
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pikantu ēdienu cienītājiem – soļanka ar liellopa gaļu un ribiņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pusstundu vāra lielā katlā liellopu gaļu, cūkas gaļu, pusi no sīpola, lauru lapas, piparus un sāli.

    Uz pannas apcep sagrieztus atlikušos sīpolus, tad pievieno sagrieztas sēnes un apcep. Šķiņķi sagriež salmiņos un apcep ar sīpoliem un sēnēm.

    Pievieno tomātu pastu, kečupu, sarkanos piparus, tobasco, čili un garšvielas pēc garšas.

    Sagriež salmiņos marinētos gurķus, desu un mēli. Kartupeļus kubiņos. Kad gaļa izvārījusies gatava, to izņem un sagriež salmiņos.

    Izņem lauru lapas, sīpolu. Buljonā pievieno pannā apceptos produktus, sagrieztos gurķus, desu, mēli, gaļu, kartupeļus un olīvas. Vāra līdz kartupeļi mīksti.

    Pasniedz ar skābu krējumu, citrona daiviņu un olīvām.

    Iesūtīja: Suns Funs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form