Soļanka
Foto: Shutterstock
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Pikantu ēdienu cienītājiem – soļanka ar liellopa gaļu un ribiņām.

Pusstundu vāra lielā katlā liellopu gaļu, cūkas gaļu, pusi no sīpola, lauru lapas, piparus un sāli.

Uz pannas apcep sagrieztus atlikušos sīpolus, tad pievieno sagrieztas sēnes un apcep. Šķiņķi sagriež salmiņos un apcep ar sīpoliem un sēnēm.

Pievieno tomātu pastu, kečupu, sarkanos piparus, tobasco, čili un garšvielas pēc garšas.

Sagriež salmiņos marinētos gurķus, desu un mēli. Kartupeļus kubiņos. Kad gaļa izvārījusies gatava, to izņem un sagriež salmiņos.

Izņem lauru lapas, sīpolu. Buljonā pievieno pannā apceptos produktus, sagrieztos gurķus, desu, mēli, gaļu, kartupeļus un olīvas. Vāra līdz kartupeļi mīksti.

Pasniedz ar skābu krējumu, citrona daiviņu un olīvām.

Iesūtīja: Suns Funs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form