
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g liellopa gaļa
liellopa gaļa2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli2 gab.
2 gab. ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas sāls
sāls2 ĒK
2 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta2 gab.
2 gab. marinēti gurķi
marinēti gurķi100 ml
100 ml baltvīns
baltvīns pētersīļi vai estragons
pētersīļi vai estragons4 ĒK
4 ĒK eļļa
eļļaSoļanka gruzīnu gaumē - sātīga pusdienu un vakariņu zupa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gaļu (vislabāk jaunlopa iegurņa gabalu) sagriež nūjiņās, sīpolus mazos kubiņos.
Tos kopā apcep.
Pieliek šķēlītēs sagrieztus ķiplokus un gurķus, pieliek sāli, pielej vīnu, samaisa tomātu pastu, 3 ĒK novārījuma vai ūdens un sautē līdz gaļa mīksta (aptuveni 30 minūtes).
Pirms sautēšanas beigām iemaisa pētersīļus vai estragonu.
Pasniedz ar rīsiem, maizi.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.