Soļanka gruzīnu gaumē
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g liellopa gaļa
liellopa gaļa
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
2 gab.
2 gab. ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas
 
sāls
sāls
2 ĒK
2 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
2 gab.
2 gab. marinēti gurķi
marinēti gurķi
100 ml
100 ml baltvīns
baltvīns
 
pētersīļi vai estragons
pētersīļi vai estragons
4 ĒK
4 ĒK eļļa
eļļa
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Gaļas zupas
  • Gruzīnu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Soļanka gruzīnu gaumē - sātīga pusdienu un vakariņu zupa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu (vislabāk jaunlopa iegurņa gabalu) sagriež nūjiņās, sīpolus mazos kubiņos.

    Tos kopā apcep.

    Pieliek šķēlītēs sagrieztus ķiplokus un gurķus, pieliek sāli, pielej vīnu, samaisa tomātu pastu, 3 ĒK novārījuma vai ūdens un sautē līdz gaļa mīksta (aptuveni 30 minūtes).

    Pirms sautēšanas beigām iemaisa pētersīļus vai estragonu.

    Pasniedz ar rīsiem, maizi.


    Iesūtīja:
    XP

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form