Soļanka mājas gaumē
Foto: Shutterstock
5.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
20 g
20 g liellopa gaļa
liellopa gaļa
15 g
15 g šķiņķis
šķiņķis
15 g
15 g cīsiņi vai sardeles
cīsiņi vai sardeles
15 g
15 g nieres
nieres
40 g
40 g sīpoli
sīpoli
30 g
30 g sālīti gurķi
sālīti gurķi
60 g
60 g kartupeļi
kartupeļi
10 g
10 g taukvielas
taukvielas
15 g
15 g krējums
krējums
2 g
2 g zaļumi
zaļumi
10 g
10 g tomātu pasta
tomātu pasta
 
olīvas
olīvas
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Mājas soļanku pasniedz ar olīvām, citronu un zaļumiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu izvārīt, atkaulot un sagriezt salmiņos 2-2,5 mm.

    Sīpolus sagriezt salmiņos un apcept zeltainus taukvielās, tad pievienot tomātu pastu un vēl nedaudz pacept.

    Apceptos sīpolus likt buljonā kopā ar garenos, plānos salmiņos sagrieztiem kartupeļiem un vārīt 10-12 min.

    Tad pievienot sālītos gurķus, kuri ir nomizoti, ja miza cieta, un izņemta sēklotne, ja sēklas lielas, un sagriezti salmiņos (2-3 mm biezos), tad gaļu un lauru lapas.

    Vārīšanās beigās pievienot krējumu. Pasniedz ar olīvām un plānām citronu šķēlītēm.

    Iesūtīja: Janka

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form