Foto: Shutterstock
Mājas soļanku pasniedz ar olīvām, citronu un zaļumiem.
50Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
20 gliellopa gaļa15 gšķiņķis15 gcīsiņi vai sardeles15 gnieres40 gsīpoli30 gsālīti gurķi60 gkartupeļi10 gtaukvielas15 gkrējums2 gzaļumi10 gtomātu pasta olīvas

Sagatavošana

1

Gaļu izvārīt, atkaulot un sagriezt salmiņos 2-2,5 mm.

2

Sīpolus sagriezt salmiņos un apcept zeltainus taukvielās, tad pievienot tomātu pastu un vēl nedaudz pacept.

3

Apceptos sīpolus likt buljonā kopā ar garenos, plānos salmiņos sagrieztiem kartupeļiem un vārīt 10-12 min.

4

Tad pievienot sālītos gurķus, kuri ir nomizoti, ja miza cieta, un izņemta sēklotne, ja sēklas lielas, un sagriezti salmiņos (2-3 mm biezos), tad gaļu un lauru lapas.

5

Vārīšanās beigās pievienot krējumu. Pasniedz ar olīvām un plānām citronu šķēlītēm.

Iesūtīja: Janka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!