Soļanka putnu gaļas - izsmalcinātai maltītei.

Sīpolus sagriezt salmiņos un apcept zeltainus taukvielās, tad pievienot tomātu pastu un vēl nedaudz pacept. Sālītus gurķus nomizot, ja miza cieta, un izņemt sēklotni, ja sēklas lielas, un sagriezt salmiņos 2-3 mm biezos. Olīvām, ja ir, izņemt kauliņus.

Gaļu izvārīt, atkaulot un sagriezt salmiņos 2-2,5 mm. Citronu sagriezt šķēlītēs.

Verdošā buljonā liekt:apceptos sīpolus, gurķus, kaperus, olīvas, sagrieztās gaļas un lauru lapas, vārīt 5-10 min. ! Ievēro produktu ielikšanas secību!

Vārīšanās beigās pievienot krējumu. Pasniedz ar olīvām, citronu un zaļumiem.

Iesūtīja: tulkots no krievu valodas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!