Sīpolus sagriezt salmiņos un apcept zeltainus taukvielās, tad pievienot tomātu pastu un vēl nedaudz pacept. Sālītus gurķus nomizot, ja miza cieta, un izņemt sēklotni, ja sēklas lielas, un sagriezt salmiņos 2-3 mm biezos. Olīvām, ja ir, izņemt kauliņus.
Gaļu izvārīt, atkaulot un sagriezt salmiņos 2-2,5 mm. Citronu sagriezt šķēlītēs.
Verdošā buljonā liekt:apceptos sīpolus, gurķus, kaperus, olīvas, sagrieztās gaļas un lauru lapas, vārīt 5-10 min. ! Ievēro produktu ielikšanas secību!
Vārīšanās beigās pievienot krējumu. Pasniedz ar olīvām, citronu un zaļumiem.
Iesūtīja: tulkots no krievu valodas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit