Soļanka
Foto: PantherMedia/Scanpix
4.2538 130
12 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g cūkgaļa
cūkgaļa
100 g
100 g žāvēts šķiņķis
žāvēts šķiņķis
100 g
100 g žāvēta kārtaina gaļiņa (krūtiņa)
žāvēta kārtaina gaļiņa (krūtiņa)
100 g
100 g cīsiņi
cīsiņi
4 gab.
4 gab. sālīti vai skābēti gurķi
sālīti vai skābēti gurķi
4 gab.
4 gab. sīpoli
sīpoli
250 g
250 g tomātu pasta
tomātu pasta
6 gab.
6 gab. kartupeļi
kartupeļi
 
garšvielas
garšvielas
2 gab.
2 gab. lauru lapas
lauru lapas
6 gab.
6 gab. melnie pipari
melnie pipari
 
sāls
sāls
 
skābs krējums
skābs krējums
 
citrona daiviņa
citrona daiviņa
 
olīvas
olīvas
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Traki garda soļanka ar četru veidu gaļu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Svaigu gaļu liek ūdenī, pievieno garšvielas maisījumu, sāli un vāra līdz gaļa mīksta. Kamēr gaļa vārās ...

    ... sīpolus sagriež uz pusēm un tad smalkos salmiņos. Uz pannas uzlej nedaudz eļļas, uzber sīpolus. Apcep zeltainus.

    Gurķus sagriež smalkos salmiņos, pievieno sīpoliem, samaisa un nedaudz pasautē.

    Cīsiņus un gaļu sagriež salmiņos.

    Pievieno gurķu - sīpolu sautējumam un sacep.

    Pievieno tomātu pastu, samaisa un apcep. Atstāj pastāvēt līdz būs jāpievieno zupai.

    Kad gaļa mīksta, to izņem no buljona. Sagriež salmiņos un ieliek atpakaļ buljonā.

    Kartupeļos nomizo, sagriež kubiņos un ieliek buljonā. Kartupeļus un gaļu vāra.

    Kad kartupeļi gandrīz mīksti, pievieno gaļas - tomātu pastas sacepumu, samaisa, nedaudz pavāra, līdz kartupeļi mīksti un nogriež uguni. Pievieno olīvas.

    Iesūtīja: Lora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form