Soli pa solim: kā pagatavot aromātisku un sildošu ruma punšu Ziemassvētkiem
Foto: Kristaps Vucens
2.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Krustnagliņu, kanēļa un citrusu siltā smarža padara drēgnos un tumšos ziemas vakarus gaišākus, siltākus un omulīgākus. Tēja ar medu, karstvīns vai karstais upeņu dzēriens ir aukstās sezonas klasika. Krišs Zupiņš, Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa "Mesty Gourmet" koncepta kafejnīcas- dizaina priekšmetu tirgotavas idejas autors piedāvā karstā čili dzēriena recepti, kas gan sasildīs, gan radīs omulības sajūtu tumšajos un aukstajos ziemas vakaros.

Ielej karstuma izturīgā glāzē rumu vai konjaku (10-15ml uz 300-350ml glāzi).

Soli pa solim: kā pagatavot aromātisku un sildošu ruma punšu Ziemassvētkiem
Foto: Kristaps Vucens

Pielej 3 daļas vīnogu sulas, 2 daļas dzērveņu sulas un 1 daļu čili sīrupa (to var aizstāt ar dažām svaiga čili ripiņām vai šķipsnu čili pulvera).

Soli pa solim: kā pagatavot aromātisku un sildošu ruma punšu Ziemassvētkiem
Foto: Kristaps Vucens

Uzkarsē dzērienu, uzmanot, lai tas nesāk vārīties!

Pievieno1/3 zvaigžņu anīsa, kanēļa standziņu, apelsīna šķēli, un izbauda!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form