Soli pa solim: krāsnī cepta itāliešu 'fritatta' ar sparģeļiem un fetas sieru
Foto: Privātais arhīvs
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. olas
olas
1 sauja
1 sauja sparģeļi
sparģeļi
pēc garšas
pēc garšas saldais krējums
saldais krējums
1 gab.
1 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
1 gab.
1 gab. ķiploki
ķiploki
pēc garšas
pēc garšas fetas siers
fetas siers
pēc garšas
pēc garšas cietais siers
cietais siers
pēc garšas
pēc garšas eļļa
eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Dārzeņu sacepumi
  • Omletes un olu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Nesteidzīgiem rītiem piestāv čagana fritata ar pavasara lielāko kārumu – sparģeļiem. Savu veikumu iemūžinājusi Dita, kura recepti atradusi blogā "Lindas Virtuve" un atzinusi to par labu esam. Vai zināji, ka sparģeļi ir bagāti ar dažādām minerālvielām un vitamīniem, turklāt spēj mazināt paģiras? Par brīnumaino dārzeni lasi šajā rakstā.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pannā sakarsē eļļu un apcep smalki sagrieztu sarkano sīpolu un divas ķiploka daiviņas.

    Soli pa solim: krāsnī cepta itāliešu 'fritatta' ar sparģeļiem un fetas sieru
    Foto: Privātais arhīvs

    Bļodā sakuļ olas, saldo krējumu un cieto sieru. Lej cepamajā formā.

    Olu masai pārkaisa ceptos sīpolus un ķiplokus, var pievienot arī sauju sagrieztu lociņu.

    Soli pa solim: krāsnī cepta itāliešu 'fritatta' ar sparģeļiem un fetas sieru
    Foto: Privātais arhīvs

    Virsū kārto svaigus sparģeļus. Vairāk par to sagatavošanu lasi šajā rakstā.


    Soli pa solim: krāsnī cepta itāliešu 'fritatta' ar sparģeļiem un fetas sieru
    Foto: Privātais arhīvs

    Visu pārkaisa ar sadrupinātu fetas sieru.


    Soli pa solim: krāsnī cepta itāliešu 'fritatta' ar sparģeļiem un fetas sieru
    Foto: Privātais arhīvs

    Cep apmēram 15 minūtes 200 grādu temperatūrā. Lai fritata iegūtu zeltaino krāsu, beigās ieslēdz grila režīmu.

    Soli pa solim: krāsnī cepta itāliešu 'fritatta' ar sparģeļiem un fetas sieru
    Foto: Privātais arhīvs

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form