Sastāvdaļas
Sagatavošana
Gatavo mīklu. Saputo olas ar cukuru, līdz masa ir gaišāka un gaisīga. Miltiem pievieno cepamo pulveri un caur sietu iesijā tos olu maisījumā.
Ar tējkaroti uz pannas, kurā iepriekš ieklāts cepampapīrs, kārto mazas pankūciņas un cep tās 180 grādos 5–10 minūtes. Tad gatavos cepumus izņem no krāsns un atdzesē.
Gatavo krēmu. Skābo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.
Gatavo šokolādes glazūru. Katliņā izkausē sviestu, pievieno pienu un cukuru, tad pievieno kakao. Lai neveidotos kukulīši, glazūra cītīgi jāmaisa, līdz tā ir spīdīga un viendabīga.
Veido no zeltainajiem cepumiem vienu kārtu uz šķīvja, liekot tos cieši blakus vienu pie otra.
Virs cepumiem klāj saputoto krējumu, tad liek nākamo cepumu kārtu, devīgi pārziež to ar ievārījumu, tad atkal liek cepumu kārtu un krējuma krēmu. Šādi turpina, kamēr torte gatava.
Pārlej "bruņurupuci" ar šokolādes glazūru, lai tā notek gar maliņām, un noliek vēsā vieta ievilkties.
Lai labi garšo!