Soli pa solim: sulīgas gaļas un dārzeņu kotletītes ar zaļumiem
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g cūkgaļas maltā gaļa
cūkgaļas maltā gaļa
3
3 olas
olas
2
2 lieli burkāni
lieli burkāni
1
1 sīpolloku bunte
sīpolloku bunte
1
1 diļļu bunte
diļļu bunte
pēc garšas
pēc garšas pētersīļi
pētersīļi
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • "Tā vietā, lai malto gaļu sajauktu ar rīsiem vai baltmaizi, izmantoju dažādus dārza labumus," recepti komentē Ilva Linde.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Apcep sarīvētus burkānus, līdz tie ir mīksti un brūni. Ja loku vietā izmantoti sīpoli, tos sakapā un cep kopā ar burkāniem. Maltajā gaļā iemīca olas.

    Sakapā garšaugus (ar zaļumiem nevajag skopoties – par daudz tiešām nebūs) samaisa ar apceptajiem burkāniem un sīpoliem.

    Pievieno piparus un sāli (ja maltās gaļas vietā izmantota gatava kotlešu masa, sāli nepievieno). Gaļai pievieno dāzeņus, kārtīgi samaisa.

    Uzkarsē pannu, uzlej eļļu (es savā pannā ieklāju cepamo papīru, jo tai ir nelāgs "niķis" piededzināt kotletes). No masas veido kotletes un liek uz pannas cepties, līdz abas puses brūnas.

    Daudzums: 15 kotletes

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form