Spageti ar avokado, kaltētiem tomātiem un pupiņām
Foto: Bonduelle
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g spageti
spageti
100 g
100 g kaltēti tomāti
kaltēti tomāti
2
2 šalotes sīpoli
šalotes sīpoli
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
pusbundža 'Bonduelle' sarkano pupiņu
pusbundža 'Bonduelle' sarkano pupiņu
1
1 avokado
avokado
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
1
1 čili pipars
čili pipars
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Makaronu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri un viegli pagatavojams makaronu un uzturvielām bagātu dārzeņu ēdiens, kas iepriecinās ar saviem garšas kontrastiem. 
Avokado krēmīgums, sarkano pupiņu maigums un tomātu asums atklāsies jaunā spageti receptes versijā. Ir labi baudīt ēdienus, kas sastāv no veselīgiem un gardiem produktiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izvāriet spageti sālītā ūdenī.

    Sasmalciniet šalotes sīpolus. Ūdenī izmērcētus saulē kaltētos tomātus nosusiniet ar papīra dvieli un smalki sagrieziet.

    Apcepiet tomātus un sīpolus uz sakarsētas pannas bez eļļas, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus un čili piparus, pēc tam pupiņas.

    Nomizojiet avokado, izņemiet kauliņu un samīciet mīkstumu ar dakšiņu tā, lai tas būtu daļēji krēmīgs, daļēji gabaliņos.

    Nokāsiet spageti caurdurī, bet neļaujiet tiem izžūt - uzreiz sajauciet ar ceptiem tomātiem un sīpoliem un pievienojiet avokado.

    Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form