Spageti ar avokado, kaltētiem tomātiem un pupiņām
Foto: Bonduelle
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātri un viegli pagatavojams makaronu un uzturvielām bagātu dārzeņu ēdiens, kas iepriecinās ar saviem garšas kontrastiem. 
Avokado krēmīgums, sarkano pupiņu maigums un tomātu asums atklāsies jaunā spageti receptes versijā. Ir labi baudīt ēdienus, kas sastāv no veselīgiem un gardiem produktiem.

Izvāriet spageti sālītā ūdenī.

Sasmalciniet šalotes sīpolus. Ūdenī izmērcētus saulē kaltētos tomātus nosusiniet ar papīra dvieli un smalki sagrieziet.

Apcepiet tomātus un sīpolus uz sakarsētas pannas bez eļļas, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus un čili piparus, pēc tam pupiņas.

Nomizojiet avokado, izņemiet kauliņu un samīciet mīkstumu ar dakšiņu tā, lai tas būtu daļēji krēmīgs, daļēji gabaliņos.

Nokāsiet spageti caurdurī, bet neļaujiet tiem izžūt - uzreiz sajauciet ar ceptiem tomātiem un sīpoliem un pievienojiet avokado.

Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form