Ātri un viegli pagatavojams makaronu un uzturvielām bagātu dārzeņu ēdiens, kas iepriecinās ar saviem garšas kontrastiem. 
Avokado krēmīgums, sarkano pupiņu maigums un tomātu asums atklāsies jaunā spageti receptes versijā. Ir labi baudīt ēdienus, kas sastāv no veselīgiem un gardiem produktiem.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gspageti100 gkaltēti tomāti2 šalotes sīpoli1 ķiploka daiviņa pusbundža 'Bonduelle' sarkano pupiņu1 avokado pēc garšassāls, pipari1 čili pipars

Sagatavošana

1

Izvāriet spageti sālītā ūdenī.

2

Sasmalciniet šalotes sīpolus. Ūdenī izmērcētus saulē kaltētos tomātus nosusiniet ar papīra dvieli un smalki sagrieziet.

3

Apcepiet tomātus un sīpolus uz sakarsētas pannas bez eļļas, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus un čili piparus, pēc tam pupiņas.

4

Nomizojiet avokado, izņemiet kauliņu un samīciet mīkstumu ar dakšiņu tā, lai tas būtu daļēji krēmīgs, daļēji gabaliņos.

5

Nokāsiet spageti caurdurī, bet neļaujiet tiem izžūt - uzreiz sajauciet ar ceptiem tomātiem un sīpoliem un pievienojiet avokado.

6

Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!