Spageti ar gaļas bumbiņām Boloņas mērcē Intara Rešetina gaumē
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g spageti
spageti
30
30 "Ikea" gaļas bumbiņas
"Ikea" gaļas bumbiņas
 
cietais siers
cietais siers
 
baziliks
baziliks
 
sāls un svaigi malti melnie pipari
sāls un svaigi malti melnie pipari
MĒRCEI
1-2
1-2 sīpoli
sīpoli
1
1 burkāns
burkāns
4
4 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
850 g
850 g konservēti tomāti
konservēti tomāti
1 ĒK
1 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
 
sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
 
oregano (raudene)
oregano (raudene)
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Makaronu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Tradicionālās zviedru gaļas bumbiņas parasti pasniedz ar kartupeļu biezeni, brūkleņu ievārījumu, zaļajiem zirnīšiem un mērci, taču ir vēl neskaitāmi citi gaļas bumbiņu pasniegšanas veidi. Vienu no tiem piedāvā aktieris Intars Rešetins sadarbībā ar "Ikea" restorānu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, ieliek spageti.

    Kamēr tie vārās, gatavo mērci. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sasmalcinātus sīpolus, burkānus un ķiplokus.

    Pievieno tomātu pastu, tomātus savā sulā un garšvielas. Mērci samaisa un sautē uz nelielas liesmas vismaz pusstundu.

    Cepeškrāsnī vai citā pannā apcep gaļas bumbiņas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

    Kad spageti gatavi, tos nokāš. Sajauc mērci ar gaļas bumbiņām.

    Pasniedz, liekot šķīvī spageti un pa virsu kārto bumbiņas ar mērci. Ēdienu pārkaisa ar rīvētu cieto sieru un sakapātu baziliku.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form