Spageti ar gaļas bumbiņām Boloņas mērcē Intara Rešetina gaumē
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tradicionālās zviedru gaļas bumbiņas parasti pasniedz ar kartupeļu biezeni, brūkleņu ievārījumu, zaļajiem zirnīšiem un mērci, taču ir vēl neskaitāmi citi gaļas bumbiņu pasniegšanas veidi. Vienu no tiem piedāvā aktieris Intars Rešetins sadarbībā ar "Ikea" restorānu.

Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, ieliek spageti.

Kamēr tie vārās, gatavo mērci. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sasmalcinātus sīpolus, burkānus un ķiplokus.

Pievieno tomātu pastu, tomātus savā sulā un garšvielas. Mērci samaisa un sautē uz nelielas liesmas vismaz pusstundu.

Cepeškrāsnī vai citā pannā apcep gaļas bumbiņas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

Kad spageti gatavi, tos nokāš. Sajauc mērci ar gaļas bumbiņām.

Pasniedz, liekot šķīvī spageti un pa virsu kārto bumbiņas ar mērci. Ēdienu pārkaisa ar rīvētu cieto sieru un sakapātu baziliku.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form