Spageti ar garnelēm ķiploku sviesta mērcē
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Receptē garneles ir goda vietā. Tās kombinē ar ķiploku un nedaudz brūninātu sviestu, kas piešķir mērcei riekstaini tīkamu garšu. Recepti piedāvā bloga "Lindas Virtuve" autore Linda Tellgrena.

Pagatavošanas gaita soli pa solim:

Verdošā sālsūdenī vāri spageti 7-8 minūtes līdz al dente gatavībai. Pastai nokās ūdeni un liec to lielā bļodā.

Uzkarsētā pannā liec sviestu, izkausē. Pievieno ķiplokus un maisot uz vidējas uguns cep, līdz ķiploki sāk kļūt zeltaini un sviests – gaiši brūns. Pievieno garneles un cep 2-3 minūtes no katras puses, līdz tās ir gatavas. Garneles nedrīkst pārcept – tad tās kļūst sīkstas.

Pastai pāri lej pannas saturu ar garnelēm un ķiplokiem, kā arī sviestu. Iemaisi ķirštomātiņus.

Pasniedz siltos dziļajos šķīvjos.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form