Foto: Scanpix
Spageti ar tomātu mērci, sēnēm, cauraudzīti un sieru.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gspageti200 gkūpināts bekons2 ĒKsviests vai margarīns0.5 glāzerīvēts siers4 tomāti2 ĒKsaldais krējums vai piens150 gšampinjoni vai baravikas sāls pipari

Sagatavošana

1

Liek vārīties spageti, sekojot instrukcijai uz iepakojuma.

2

Pa to laiku bekonu smalki sagriež, apcep 1 ēdamkarotē sviesta vai eļļas, pieliek plānās šķēlēs sagrieztus tomātus bez mizas un gabaliņos sašķēlētas sēnes. Sautē, līdz tomāti un sēnes mīksti.

3

Saldajam krējumam pievieno piparus, sāli, pielej tomātu mērcei, kad spageti jau gandrīz gatavi.

4

Mērci nedrīkst vārīt, to tikai uzkarsē. Gatavos spageti nolej uz sieta, sajauc ar ēdamkaroti sviesta un sarīvētu sieru, pārlej ar mērci.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!