Spageti ar pesto, tomātiem un cieto sieru
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g spageti
spageti
70 g
70 g bazilika pesto
bazilika pesto
200 g
200 g ķirštomāti
ķirštomāti
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
150 g
150 g cietais siers
cietais siers
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Makaronu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Viss vienkāršais ir ģeniāls. Sālsūdenī novārīti spageti krēmīgā pesto mērcē ar viegli karamelizētiem tomātiem un pārbērtu cieto sieru garšos vairāk nekā izcili.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā lej ūdeni, pievieno ēdamkaroti sāli un uzvāra to. Ieber katlā spageti, izlīdzina pa visu katliņu. Tas nekas, ka gali paliks ārpus katla, pēc mirkļa tie ieslīdēs ūdenī paši, tāpēc iepriekš nelauz tos! Vāra tik ilgi, kā to norādījis ražotājs.

    Kamēr vārās spageti, sakarsē pannā eļļu. Pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, pārber cukuru, sāli un ļauj tiem nedaudz karamelizēties, ik pa brīdim apmaisot. Tomāti ir gatavi, kad no tiem viegli lobās miziņa un tie ir apcepušies.

    Uzvārītajiem spageti nokāš ūdeni un iemaisa pesto. Pievieno tomātus, pārber ar smalki sarīvētu sieru un samaisa.

    Pasniedzot var katrai porcijai vēl pārkaisīt sieru. Dekorē ar svaigām bazilika lapiņām.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form