Spageti ar pesto, tomātiem un cieto sieru
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Viss vienkāršais ir ģeniāls. Sālsūdenī novārīti spageti krēmīgā pesto mērcē ar viegli karamelizētiem tomātiem un pārbērtu cieto sieru garšos vairāk nekā izcili.

Katliņā lej ūdeni, pievieno ēdamkaroti sāli un uzvāra to. Ieber katlā spageti, izlīdzina pa visu katliņu. Tas nekas, ka gali paliks ārpus katla, pēc mirkļa tie ieslīdēs ūdenī paši, tāpēc iepriekš nelauz tos! Vāra tik ilgi, kā to norādījis ražotājs.

Kamēr vārās spageti, sakarsē pannā eļļu. Pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, pārber cukuru, sāli un ļauj tiem nedaudz karamelizēties, ik pa brīdim apmaisot. Tomāti ir gatavi, kad no tiem viegli lobās miziņa un tie ir apcepušies.

Uzvārītajiem spageti nokāš ūdeni un iemaisa pesto. Pievieno tomātus, pārber ar smalki sarīvētu sieru un samaisa.

Pasniedzot var katrai porcijai vēl pārkaisīt sieru. Dekorē ar svaigām bazilika lapiņām.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form