30Minūtes
19Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

spageti burkāns2 mazi sīpoli0.5 paprika0.5 puravs300 ggarneles SALĀTIEM: rukola buntīte redīsi tomāts linsēklu eļļa dilles sāls pipari MĒRCEI:70 gsaldais krējums70 gtomātu mērce sāls balzamiko krēms

Sagatavošana

1

Burkānu un papriku sagriež salmiņos, bet sīpolus un puravu – ripiņās.

2

Visas sastāvdaļas ber labi sakarsētā pannā un sutina zem vāka dažas minūtes. Kad dārzeņi teju mīksti, pieber atlaidinātas garneles un sutina dažas minūtes, līdz garneles mīkstas.

3

4

Citā katliņā novāra spageti pēc norādījumiem uz paciņas.

5

Kamēr spageti vārās, pagatavo salātus – bļodā sajauc rukolu ar sagrieztiem redīsiem un tomātu. Pievieno mazliet linsēklu eļļu, sakapātas dilles, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

6

Sautētajiem dārzeņiem un garnelēm pievieno saldā krējuma mērci – pannā pielej krējumu, tomātu mērci, mazliet balzamiko krēmu un sāli. Kārtīgi iemaisa sastāvdaļās.

7

Kad viss gatavs, pasniedz spageti ar sutinātajiem dārzeņiem un garnelēm uz liela šķīvja.

8

Klāt liek arī rukolas salātus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!