
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g spageti
spageti1
1 sarkanais sīpols
sarkanais sīpols1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa1
1 kārbiņa tunča gabaliņu eļļā
kārbiņa tunča gabaliņu eļļā1
1 kārbiņa tuņča gabaliņu savā sulā
kārbiņa tuņča gabaliņu savā sulā1
1 kārbiņa tuņča gabaliņu ūdenī
kārbiņa tuņča gabaliņu ūdenī svaigi pētersīļi
svaigi pētersīļi sāls
sāls malti melnie pipari
malti melnie pipariVienkārši un ātri pagatavojamas pusdienas - spageti ar tunci un tomātiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Spageti novāra, nolej sietā un ūdenī noskalo, notecina.
Nomizo un sagriež šķēlītēs nelielu sarkano sīpolu un ķiploku.
Nolej eļļu no tunča kārbiņas pannā. Sakarsē eļļu un ātri apcep tajā sīpolus. Pievieno tunci, sasmalcinātus tomātus un uzkarsē.
Sasmalcina pētersīļus un pievieno tos mērcei, pieliek sāli un piparus. Ja nepieciešams, pielej nedaudz ūdens.
Spageti pasniedz ar pārlietu mērci.
Iesūtīja: Vineta
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.