Spageti krēmīgā ķirbja mērcē ar vistas fileju un valriekstiem
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šinī ēdienā ķirbis kombinācijā ar ķiplokiem, saldo krējumu un čili veido zīdaini krēmīgu mērci, kas ļoti "piestāv" vistas filejai. Valrieksti un timiāns spageti piešķir rudenīgas garšas nianses.

Vistas fileju sagriež gabaliņos. Ķirbi nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.

Uzvāra spageti, sekojot instrukcijai uz paciņas.

Kamēr makaroni vārās, pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, tad pievieno ķiplokus un turpina cept 1-2 minūtes.

Pievieno pannas saturam ķirbi, mazliet apcep, tad pievieno buljonu, lai tas nosegtu ķirbi, un uz lēnas uguns sautē 10 – 15 minūtes, līdz ķirbis kļūst mīksts. Lej visu blenderī, pievieno saldo krējumu, sāli, piparus, čili un sablendē visu viendabīgā masā.

Pannā sakarsē eļļu un apcep filejas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini.

Ķirbja mērcē iecilā spageti un filejas gabaliņus. Pārkaisi ar svaiga vai kaltēta timiāna lapiņām, pārber ar valriekstiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form