Foto: Shutterstock
Zibenīgi pagatavojami spageti ar olīvām, sulīgiem ķirštomātiņiem un īpašo anšovu – baltvīna mērci.

Izvāra spageti, kā norādīts instrukcijā uz paciņas.

Dziļajā pannā uzkarsē olīveļļu, pievieno sasmalcinātus anšovus (tos var aiztāt ar ķilavām), uz pusēm sagrieztas olīvas, sasmalcinātus ķiplokus, tomātu pastu, sāli un piparus. Kad mērce sāk burbuļot, pievieno vīnu un turpina tvaicēt uz nelielas uguns aptuveni 4–5 minūtes.

Pievieno pannas saturam spageti, visu samaisa, pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātiņus, sasmalcinātus pētersīļus, baziliku, visu samaisa un pasniedz.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!