Spageti omlete ar diviem sieriem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cepeškrāsnī cepta spageti omlete ar papriku, tomātiem un diviem sieriem – īsts garšu baudījums.

Spageti vāra, bet ne līdz pilnīgai gatavībai, lai pasta būtu vēl nedaudz cieta jeb "al dente". Nokāš ūdeni.

Olas sakuļ ar pienu, miltiem, mazos gabaliņos sagrieztu papriku, sāli, pipariem, zaļumiem.

Pannā ar noņemamu rokturi izkausē sviestu, liek cepties spageti, cep 5–7 minūtes, tad pārlej ar olu maisījumu.

Pannu liek iepriekš līdz 200 grādiem uzkarsētā krāsnī un cep omleti, Kad tā sāk sarecēt, pārkaisa ar rīvēto sieru, pievieno kečupu, saplucinātu mocarellu, tomātu šķēles un turpina cept, līdz siers izkusis un omlete ir zeltaina.

Iesūtīja: sunrise

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form