Spageti omlete ar diviem sieriem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g spageti
spageti
2 gab.
2 gab. olas
olas
1 ĒK
1 ĒK milti
milti
100 ml
100 ml piens 0.5%
piens 0.5%
1
1 mocarellas bumba
mocarellas bumba
1/2
1/2 paprika
paprika
 
zaļumi
zaļumi
 
garšvielas
garšvielas
2 ĒK
2 ĒK rīvēts parmas siers
rīvēts parmas siers
pēc garšas
pēc garšas kečups
kečups
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
1
1 tomāts
tomāts
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Citi ēdieni
  • Makaronu ēdieni
  • Makaronu sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Cepeškrāsnī cepta spageti omlete ar papriku, tomātiem un diviem sieriem – īsts garšu baudījums.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Spageti vāra, bet ne līdz pilnīgai gatavībai, lai pasta būtu vēl nedaudz cieta jeb "al dente". Nokāš ūdeni.

    Olas sakuļ ar pienu, miltiem, mazos gabaliņos sagrieztu papriku, sāli, pipariem, zaļumiem.

    Pannā ar noņemamu rokturi izkausē sviestu, liek cepties spageti, cep 5–7 minūtes, tad pārlej ar olu maisījumu.

    Pannu liek iepriekš līdz 200 grādiem uzkarsētā krāsnī un cep omleti, Kad tā sāk sarecēt, pārkaisa ar rīvēto sieru, pievieno kečupu, saplucinātu mocarellu, tomātu šķēles un turpina cept, līdz siers izkusis un omlete ir zeltaina.

    Iesūtīja: sunrise

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form