
Cepeškrāsnī cepta spageti omlete ar papriku, tomātiem un diviem sieriem – īsts garšu baudījums.
Spageti vāra, bet ne līdz pilnīgai gatavībai, lai pasta būtu vēl nedaudz cieta jeb "al dente". Nokāš ūdeni.
Olas sakuļ ar pienu, miltiem, mazos gabaliņos sagrieztu papriku, sāli, pipariem, zaļumiem.
Pannā ar noņemamu rokturi izkausē sviestu, liek cepties spageti, cep 5–7 minūtes, tad pārlej ar olu maisījumu.
Pannu liek iepriekš līdz 200 grādiem uzkarsētā krāsnī un cep omleti, Kad tā sāk sarecēt, pārkaisa ar rīvēto sieru, pievieno kečupu, saplucinātu mocarellu, tomātu šķēles un turpina cept, līdz siers izkusis un omlete ir zeltaina.
Iesūtīja: sunrise