Spageti sacepums ar kūpinātu gaļu un papriku
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātri pagatavojamai un sātīgai maltītei - spageti sacepums ar kūpinātu gaļu un papriku.

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Spageti izvāra, kamēr pasta dziest, sakuļ olas ar zaļumiem un kubiņos sagrieztu gaļu (kūpināta vai vārīta).

Tad karstumizturīgā traukā liek spageti, pārlej ar olu mērci, pievieno kubiņos sagrieztu papriku, pārkaisa ar sieru un liek krāsnī uz 30 minūtēm, līdz siers ir izkusis.

Gatavu kā torti griež gabalos un pasniedz ar krējumu, kādu mērci vai bauda tāpat vien.

Iesūtīja: Cipresīte

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form