Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojamai un sātīgai maltītei - spageti sacepums ar kūpinātu gaļu un papriku.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

spageti olas zaļumi gaļa (kūpināta vai vārīta) paprika sāls pipari

Sagatavošana

1

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.

2

Spageti izvāra, kamēr pasta dziest, sakuļ olas ar zaļumiem un kubiņos sagrieztu gaļu (kūpināta vai vārīta).

3

Tad karstumizturīgā traukā liek spageti, pārlej ar olu mērci, pievieno kubiņos sagrieztu papriku, pārkaisa ar sieru un liek krāsnī uz 30 minūtēm, līdz siers ir izkusis.

4

Gatavu kā torti griež gabalos un pasniedz ar krējumu, kādu mērci vai bauda tāpat vien.

Iesūtīja: Cipresīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!