Sastāvdaļas
Sagatavošana
Izcep divas biskvīta kārtas. Pēdējo biskvīta kārtu atstāj pannā.
Saputo putukrējumu, sajauc ar biezpienu un sagrieztiem augļiem. Piejauc klāt izkausētu želatīnu. Pildījuma masu ieliek uz brīdi ledusskapī, lai sāk sastingt.
Pusi no pildījuma liek uz pirmās biskvīta kārtas. Tad liek otru biskvīta kārtu un pa virsu otru daļu no pildījuma masas. Liek ledusskapī, lai sastingst.
Izkausē sviestu un šokolādi. Kad atdziest, pieliek klāt nedaudz sasmalcinātus riekstus un klāj virsū uz kūkas.
Gatavo Spaidermenu: No interneta izprintē zīmējumu, kuru vēlas zīmēt uz tortes (vēlams izmēru tik lielu, cik liels zīmējums nepieciešams uz tortes).
Izgriež galvu un acu vietas. Liek izgrieztos zīmējumus uz gatavas tortes. Pilda maisiņā šokolādi un apvelk galvas un acu kontūras ar izkausētu šokolādi. Noņem papīru un uzvelk tīklu. Liek ledusskapī, lai sastingst.
Vienu paciņu RUF želatīna uzbriedinā. Iemaisa lielāko daļu jāņogu želejā un pārējo skābā krējumā. Ar mazu, mazu karotīti piciņu pa piciņai ierāso/piepilda visas brīvās rūtis. Liek ledusskapī - sastingt.
Iesūtīja: nabux