Sparģeļi bekona mētelītī
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
sparģeļi
sparģeļi
 
bekona šķēles
bekona šķēles
2 ĒK
2 ĒK grauzdēti zemesrieksti
grauzdēti zemesrieksti
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ar sparģeļiem nepieciešams sadraudzēties, ja gatavo tos pirmo reizi. Mazliet pūles būs jāpieliek sparģeļu ietīšanai, taču rezultāts gan izskata, gan garšas ziņā būs tā vērts. Baudi ar salātiem no rukolas, paprikas, ledus salātiem, ķirštomātiem, graudainā biezpiena un svaiga gurķa. Recepti iesaka gardēde Mārīte Eglīte.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ietin sparģeli bekonā.

    Kārto satītos sparģeļus uz cepampapīra, kas ieklāts lielajā pannā.

    Cep 170 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 10–15 minūtes.

    Izņem no krāsns un apkaisi ar sadrupinātiem, grauzdētiem zemesriekstiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam