Speķa un sīpolu mērce
Foto: Shutterstock
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardo speķa un sīpolu mērci pasniedz pie dārzeņu, pākšaugu, makaronu ēdieniem.

Sīkos gabaliņos sagrieztu speķi un sīpolus apcep, pievieno miltus un cep, līdz tie brūngani.

Pielej šķidrumu, vāra 15—20 minūtes, pievieno skābu krējumu, garšvielas un uzvāra.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form