Foto: Shutterstock
Gardo speķa un sīpolu mērci pasniedz pie dārzeņu, pākšaugu, makaronu ēdieniem.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
80 gbuljons vai ūdens15 gsīpoli4 gmilti10 gskābs krējums15 gžāvēts speķis garšvielas

Sagatavošana

1

Sīkos gabaliņos sagrieztu speķi un sīpolus apcep, pievieno miltus un cep, līdz tie brūngani.

2

Pielej šķidrumu, vāra 15—20 minūtes, pievieno skābu krējumu, garšvielas un uzvāra.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!