Spicie ziedkāposti
Foto: Nora Svece
2.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Ziedkāpostiem
1 gab.
1 gab. ziedkāposts
ziedkāposts
2 ĒK
2 ĒK kukurūzas ciete
kukurūzas ciete
2 TK
2 TK kūpinātas paprikas pulveris
kūpinātas paprikas pulveris
1 TK
1 TK ķiploku pulveris
ķiploku pulveris
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
šķipsna
šķipsna pipari
pipari
30 ml
30 ml auzu piens
auzu piens
Pārsmērēšanai
50 ml
50 ml sojas mērce ar samazinātu sāls daudzumu
sojas mērce ar samazinātu sāls daudzumu
2 g
2 g sasmalcinātas ķiploka daivas
sasmalcinātas ķiploka daivas
1 ĒK
1 ĒK kļavu sīrups
kļavu sīrups
1 ĒK
1 ĒK sezama eļļa
sezama eļļa
1 ĒK
1 ĒK ciete
ciete
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Kāpēc spicie ziedkāpsoti? Ne tāpēc, ka asi, bet tāpēc, ka gardi bez gala! Tā savas receptes nosaukumu skaidro fitnesa trenere Nora Svece @ms.svece.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ieslēdz krāsni uz 230C (režīmā bez ventilatora).

    Ziedkāpostu sadala smalkākos gabaliņos.

    Bļodā sajauc cieti, garšvielas un pienu.

    Apviļā ziedkāpostus piena masā un liek cepties uz 20 minūtēm (ik pa laikam pārbaudot, lai neapdeg, jo katra krāsns uzvedas citādāk).

    Tikmēr gatavo mērci pārsmērēšanai: sajauc sojas mērci, ķiploku, kļavu sīrupu, sezama eļļu un beigās iemaisa cieti. Uz plīts maisot silda, kamēr mērce sabiezē.

    Kad ziedkāposti 20 minūtes cepušies, izņem tos no krāsns, ar silikona slotiņu apsmērē tos ar mērci un apcep vēl apmēram 10 minūtes.

    Izņem no krāsns un pārkaisa ar zaļajiem lociņiem un sezama sēklām. Gatavs!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form