Spinātu - grauzdiņu biezzupa
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgām pusdienām vai vakariņām gardā spinātu - grauzdiņu biezzupa.

Spinātus, kartupeļus, selerijas sakni un sīpolu apcep un liek vārīties teļa vai vistas gaļas buljonā.

Kad viss kārtīgi savārījies, tad sablendē.

Pieliek saldo krējumu un sagrieztus zaļumus.

Vēl liek klāt sausiņus - sagriež baltmaizi kubiciņos un krāsniņā apgrauzdē.

Iesūtīja: arvena

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form