40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 saujasspināti4 kartupeļi seleriju sakne1 sīpoli1 lteļa gaļas buljons150 mlsaldais krējums zaļumi grauzdiņi pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Spinātus, kartupeļus, selerijas sakni un sīpolu apcep un liek vārīties teļa vai vistas gaļas buljonā.
2
Kad viss kārtīgi savārījies, tad sablendē.
3
Pieliek saldo krējumu un sagrieztus zaļumus.
4
Vēl liek klāt sausiņus - sagriež baltmaizi kubiciņos un krāsniņā apgrauzdē.
Iesūtīja: arvena
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit