Foto: Shutterstock
Sātīgām pusdienām vai vakariņām gardā spinātu - grauzdiņu biezzupa.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 saujasspināti4 kartupeļi seleriju sakne1 sīpoli1 lteļa gaļas buljons150 mlsaldais krējums zaļumi grauzdiņi pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Spinātus, kartupeļus, selerijas sakni un sīpolu apcep un liek vārīties teļa vai vistas gaļas buljonā.

2

Kad viss kārtīgi savārījies, tad sablendē.

3

Pieliek saldo krējumu un sagrieztus zaļumus.

4

Vēl liek klāt sausiņus - sagriež baltmaizi kubiciņos un krāsniņā apgrauzdē.

Iesūtīja: arvena

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!