Spinātu rulete ar kūpināta laša un krēmsiera pildījumu
Foto: Privātais arhīvs
4.6667 6
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
SPINĀTU BISKVĪTAM
4
4 olas
olas
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
1 ĒK
1 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs
5 ĒK
5 ĒK milti
milti
150 g
150 g spināti
spināti
PILDĪJUMAM
200 g
200 g bezpiedevu krēmsiers
bezpiedevu krēmsiers
150 g
150 g kūpināts lasis
kūpināts lasis
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Ziemassvētku receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Brokastis
  • Launags
  • Ruletes un strūdeles
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja pieteikušies negaidīti ciemiņi, šo ruleti varēsi pagatavot nieka pusstundas laikā, bet rezultāts gan izskatā, gan garšā būs restorāna cienīgs. Recepti iesaka kulinārijas bloga "Marikaroseberg" autore Marika Roseberga.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē krāsni līdz 180°C. Cepešplātī ieklāj cepamo papīru.

    Gatavo spinātu biskvītu. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Sablendē spinātus ar cukuru un olu dzeltenumiem, tad iejauc miltus.

    Olu baltumu saputo ar šķipsnu sāls, līdz veidojas gaisīgas putas. Uzmanīgi iecilā olu baltumus spinātu masā.

    Masu vienmērīgi izlīdzina pa visu cepešplāti. Cep 8-10 minūtes.

    Kad biskvīts ir izcepies, tūdaļ ņem to nost no pannas, atdala no cepamā papīra, sarullē un atstāj pilnībā atdzist.

    Atrullē atdzisušo biskvītu, pārziež ar krēmsieru, tam pa virsu kārto kūpināta laša šķēles. Uzmanīgi, bet stingri sarullē ruleti. Atdzesē ledusskapī vismaz stundu vai līdz servēšanas brīdim.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form