Spinātu un biešu salāti
Foto: Shutterstock
1.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Veselīgām un vieglām pusdienām – spinātu un biešu salāti. Pasniedz ar jogurta mērcīti vai tāpat ar eļļu.

Bietes sagriež biezās ripiņās un apviļā ēdamkarotē eļļas, divās tējkarotēs etiķa un medū. Tad liek cepamtraukā un apcep 200°C aptuveni 20 minūtes. Pēc tam bietes izņem no krāsns un nedaudz atdzesē.

Atlikušo eļļu un etiķi, grieķu jogurtu un sinepes sajauc mērcītē.

Salātu bļodā saber spinātus, saulespuķu sēkliņas, linsēklas, apceptās bietes un sagrieztas vārītās olas. Visu kārtīgi samaisa.

Salātus liek šķīvī un tieši pirms pasniegšanas pārlej ar nupat pagatavoto mērci.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form