Spinātu un ķirštomātu omlete
Foto: DELFI
5.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas
1/3 tase
1/3 tase piens
piens
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
1 sauja
1 sauja spināti
spināti
6 gab.
6 gab. ķirštomāti
ķirštomāti
 
eļļa vai sviests cepšanai
eļļa vai sviests cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Omletes var būt tik dažādas! Šis salikums ar spinātiem un ķirštomātiem izskatīties tik apetītlīgi, ka brokastu porcija pazudīs no šķīvja zibenīgi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bļodiņā iesit olas, pielej pienu un pievieno sāli, piparus. Visu sakuļ.

    Paralēli uzkarsē pannā eļļu/sviestu. Spinātus smalki saplucina, ķirštomātus sagriež ripiņās – abus pievieno sakultajai olu masai un sajauc.

    Olu masu lej pannā un cep uz vidējas uguns ar uzliktu vāku, lai omleti nebūtu jāapgriež.

    Cep tik ilgi, līdz virskārta savilkusies un gatava.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form