
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas1/3 tase
1/3 tase piens
piens pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari1 sauja
1 sauja spināti
spināti6 gab.
6 gab. ķirštomāti
ķirštomāti eļļa vai sviests cepšanai
eļļa vai sviests cepšanaiOmletes var būt tik dažādas! Šis salikums ar spinātiem un ķirštomātiem izskatīties tik apetītlīgi, ka brokastu porcija pazudīs no šķīvja zibenīgi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Bļodiņā iesit olas, pielej pienu un pievieno sāli, piparus. Visu sakuļ.
Paralēli uzkarsē pannā eļļu/sviestu. Spinātus smalki saplucina, ķirštomātus sagriež ripiņās – abus pievieno sakultajai olu masai un sajauc.
Olu masu lej pannā un cep uz vidējas uguns ar uzliktu vāku, lai omleti nebūtu jāapgriež.
Cep tik ilgi, līdz virskārta savilkusies un gatava.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.