Foto: Shutterstock
Steiks uz grila pēc īpašās marinēšanas būs īpaši sulīgs ar izsmalcinātas garšas "piesitienu".
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

steika gaļa tomātu pasta sarkanvīns saspiests ķiploks olīveļļa pūdētais siers sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Steikus pārlej ar marinādi un marinē 30 – 60 minūtes ledusskapē.

2

Tad grillē, bet cik ilgi - grūti pateikt, atkarīgs no tā, kāds steika gabals un cik biezs, kā arī kā garšo labāk - asiņains vai labi izcepts.

3

Aptuveni varētu būt 2-3 minūtes no katras puses.

4

Bet uzmanies, nepārcep - būs sauss un negaršīgs.

Iesūtīja: Evo Bic

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!