Bukstiņputra
Foto: Shutterstock
3.4000 5
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Klasiskā bukstiņputra ar miežu un kviešu putraimiem. Lai putra būtu gruntīgāka, pievieno arī pienu. Pasniedz ar ievārījumu vai saceptiem sīpoliem un speķi.

Putraimus saber katlā, pievieno arī kubiņos sagrieztu kartupeli un pārlej ar ūdeni. Apmaisot vāra, kamēr putraimi mīksti.

Kad putraimi kļuvuši vidēji mīksti, putrai pielej uzsildītu pienu un turpina to vārīt, līdz gatava.

Īsi pirms gatavošanas beigām pievieno sāli.

Pēc vārīšanas katlu apsedz ar dvieli un ļauj putrai uzbriest.

Iesūtīja: Ziga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form