2880Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
Stirnas gaļa Sīpoli Smaržīgie pipari Baziliks Lauru lapas Rozmarīns Majonēze
Sagatavošana
1
Stirnas mīkstumus (var izmantot jebkuru liesu gaļu) sagriež gabalos(apmēram sērkociņu kārbiņas lielumā, mazāki gabali nebūs tik sulīgi).
2
Pievieno gredzenos sagrieztu sīpolu, garšvielas (tās var variēt pēc savas gaumes), sāli un majonēzi.
3
Visu labi samaisa un ieliek celofāna maisiņā, cieši aizsien un viegli noslogo. Ieliek ledusskapī vai citā vēsā vietā.
4
Marinē 2 dienas, regulāri (divas reizes dienā) apmaisa.
5
Garšvielas var likt pēc patikas.
Iesūtīja: mednieks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit