
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g svaigi malta jēra gaļa
svaigi malta jēra gaļa100 g
100 g šitake sēnes
šitake sēnes100 g
100 g sīpoli
sīpoli akmens sāls un melno piparu maisījums
akmens sāls un melno piparu maisījums150 ml
150 ml Santa Maria Spicy World saulē kaltēti tomāti
Santa Maria Spicy World saulē kaltēti tomāti100 g
100 g smalcinātas melnās olīvas
smalcinātas melnās olīvas1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa1 TK
1 TK kaltēts rozmarīns
kaltēts rozmarīns1 TK
1 TK kaltēts baziliks
kaltēts baziliks0,5 TK
0,5 TK Santa Maria garšvielu maisījums Čili eksplozija
Santa Maria garšvielu maisījums Čili eksplozija200 g
200 g kazas siers
kazas siers100 g
100 g smalki sagriezts mocarellas siers
smalki sagriezts mocarellas siers5 ĒK
5 ĒK olīveļļa
olīveļļa Filo mīkla
Filo mīklaJēra gaļas strūdele ar saulē kaltētiem tomātiem prasīs zināmas virtuves iemaņas, tomēr rezultāts ir ieguldīto pūļu vērts. Pagatavo īpašai svinību reizei un novērtē!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pannā apcep sēnes, sīpolus un jēra malto gaļu. Pārkaisa ar sāls un piparu maisījumu, samaisa un ļauj atdzist 10 minūtes.
Pievieno pārējās pildījuma sastāvdaļas.
Uz cepamā papīra liek filo mīklas loksni, pārsmērē ar eļļu, tad atkal mīklas kārtu un pārsmērē ar eļļu. Kopā jābūt 6 mīklas kārtām.
Uzliek pildījumu uz mīklas, satin ovālā ruletē, kuru novieto ar savienojuma vietu uz leju, un cep cepeškrāsnī 25 minūtes 220°C temperatūrā, līdz strūdele kļūst zeltaini brūna.
Strūdeli sagriež šķēlēs un pasniedz siltu.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.