Foto: Shutterstock
Sulīgā biezpiena plātsmaize - viesus gaidot.
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

MĪKLAI: raugs520 gmilti100 gcukurs80 gmargarīns3 olas600 gūdens PILDĪJUMAM:200 gbiezpiens2 olas300 gcukurs70 gmilti1 paciņa vaniļas cukurs1 citrona sarīvēta miziņa

Sagatavošana

1

Siltā ūdenī izšķīdina sāli, pieliek izkausētu raugu (raugu sajauc ar 1 TK cukura, līdz raugs izkūst), cukuru, olas, miltus un izkausētas taukvielas.

2

Visu mīca līdz mīkla nelīp pie rokām un noliek siltā vietā raudzēties.

3

Pildījumu: biezpienu samīca, līdz veidojas vienveidīga masa, pievieno pārējās sastāvdaļas un visu kārtīgi sajauc.

4

Cepjamo pannu iesmērē ar taukvielām, izliek mīklu un pa virsu vienmērīgi izklāj pildījumu. Un liek cepties, līdz gatavs.

Iesūtīja: ora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!