
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g ķirbji
ķirbji1 gab.
1 gab. iebiezināts piens bundžā
iebiezināts piens bundžā60 g
60 g sviests
sviests2 gab.
2 gab. olas
olas100 g
100 g manna
manna0,5 gab.
0,5 gab. vaniļas cukurs paciņā
vaniļas cukurs paciņā0,5 TK
0,5 TK kanēlis
kanēlis1 ĒK
1 ĒK citrona sula
citrona sula šķipsna
šķipsna sāls
sālsĶirbju kūka ar iebiezināto pienu - garšos pat tiem, kas ķirbjus neēd.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ķirbi sagriež gabaliņos, pārlej ar pavisam nedaudz ūdens, sautē, līdz ķirbis mīksts un ūdens novārījies.
Ķirbi sastrādā biezenī, iegūto biezeni sajauc ar kondensēto pienu un mīkstu sviestu, pievieno olas, citrona sulu un garšvielas, iemaisa mannu.
Visu labi samaisa, liek ietaukotā apaļajā veidnē, cep apmēram stundu.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.