Sulīga ķirbju kūka ar iebiezināto pienu
Foto: Shutterstock
3.2716 81
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g ķirbji
ķirbji
1 gab.
1 gab. iebiezināts piens bundžā
iebiezināts piens bundžā
60 g
60 g sviests
sviests
2 gab.
2 gab. olas
olas
100 g
100 g manna
manna
0,5 gab.
0,5 gab. vaniļas cukurs paciņā
vaniļas cukurs paciņā
0,5 TK
0,5 TK kanēlis
kanēlis
1 ĒK
1 ĒK citrona sula
citrona sula
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Citi saldēdieni
  • Tortes un kūkas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Helovīna ēdieni
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Pasaules Virtuve
  • Ķirbju kūka ar iebiezināto pienu - garšos pat tiem, kas ķirbjus neēd.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķirbi sagriež gabaliņos, pārlej ar pavisam nedaudz ūdens, sautē, līdz ķirbis mīksts un ūdens novārījies.

    Ķirbi sastrādā biezenī, iegūto biezeni sajauc ar kondensēto pienu un mīkstu sviestu, pievieno olas, citrona sulu un garšvielas, iemaisa mannu.

    Visu labi samaisa, liek ietaukotā apaļajā veidnē, cep apmēram stundu.

    Iesūtīja: Emy

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form