Sulīga ķirbju kūka ar iebiezināto pienu
Foto: Shutterstock
3.2800 75
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ķirbju kūka ar iebiezināto pienu - garšos pat tiem, kas ķirbjus neēd.

Ķirbi sagriež gabaliņos, pārlej ar pavisam nedaudz ūdens, sautē, līdz ķirbis mīksts un ūdens novārījies.

Ķirbi sastrādā biezenī, iegūto biezeni sajauc ar kondensēto pienu un mīkstu sviestu, pievieno olas, citrona sulu un garšvielas, iemaisa mannu.

Visu labi samaisa, liek ietaukotā apaļajā veidnē, cep apmēram stundu.

Iesūtīja:
Emy

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form