Sulīgā rabarberu un biezpiena kūka
Foto: Privātais arhīvs
2.3500 20
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Pavisam vienkārši pagatavojamas, ļoti sulīgas rabarberu un biezpiena kūkas recepti iesaka Everita Sāra Strazdiņa.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Olas baltumus atdala no dzeltenumiem.

Bļodā liek biezpienu, pievieno olu dzeltenumus, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, mannu un visu samaisa.

Citā bļodā liek nomizotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus, pārber ar cukuru un samaisa.

Rabarberus pievieno biezpiena masai un iecilā.

Atsevišķā bļodā sakuļ olu baltumus stingrās putās un tad iecilā pārējā kūkas masā.

Lej masu veidnē un cep 45 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka iesmiņu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form