Sulīgā rabarberu un biezpiena kūka
Foto: Privātais arhīvs
2.6585 41
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 biezpiena paciņas
biezpiena paciņas
4-5
4-5 rabarberu kāti
rabarberu kāti
3
3 olas
olas
3-4 TK
3-4 TK manna
manna
2 TK
2 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
1.5 TK
1.5 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Pavisam vienkārši pagatavojamas, ļoti sulīgas rabarberu un biezpiena kūkas recepti iesaka Everita Sāra Strazdiņa.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

    Olas baltumus atdala no dzeltenumiem.

    Bļodā liek biezpienu, pievieno olu dzeltenumus, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, mannu un visu samaisa.

    Citā bļodā liek nomizotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus, pārber ar cukuru un samaisa.

    Rabarberus pievieno biezpiena masai un iecilā.

    Atsevišķā bļodā sakuļ olu baltumus stingrās putās un tad iecilā pārējā kūkas masā.

    Lej masu veidnē un cep 45 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka iesmiņu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form