Sulīgā vistas fileja ar ananasiem
Foto: (c) Gards, ka nenoēsties
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šis nu ir viens ātri pagatavojams un bezgala gards paēdiens. Arī proporcijas nav īpaši svarīgas, jo garšīgi ir visādi. Šo recepti var variēt kā nu kuru reizi tīk, pievienojot apceptu papriku, sīpolus, bambusa dzinumus, kukurūzu. Ļoti patīkamu garšu rada grauzdēto sezama sēkliņu eļļa. Recepti iesaka kulinārijas bloga "Gards, ka nenoēsties!" autore Diāna Šulce-Palma.

Pārgriež ananasu vertikāli uz pusēm, nogriež zaļās lapas (tās var arī negriezt) un ar nazi izgriež ārā mīkstumu. Atdala cieto serdi, sagriež ananasu nelielos kubiņos.

Vistas filejas sagriež strēmelītēs un apcep pannā uzkarsētā eļļā, līdz viss šķidrums iztvaikojis, tad pievieno saldskābo mērci, kapātu čili, sarīvētu ingvera sakni, sāli vai sojas mērci un sagriezto ananasu. Uz lēnas uguns sutina ~ 3 – 4 minūtes.

Visu saliek izgrebtajā ananasa pusītē un pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form