Sulīga vistas filejas karbonāde ar tomātu pastu un sieru
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. vistas fileja
vistas fileja
1 TK
1 TK ola
ola
2 ĒK
2 ĒK milti (Anna lika bezglutēna)
milti (Anna lika bezglutēna)
2 ĒK
2 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
pēc garšas
pēc garšas siers
siers
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
pēc garšas
pēc garšas vistas gaļai paredzētās garšvielas un garšaugi
vistas gaļai paredzētās garšvielas un garšaugi
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Visssulīgākā vistas karbonādes recepte, ko esmu gatavojusi," saka garšīgā "Instagram" konta "Ēdiens un vēl" autore un veselīga dzīvesveida piekritēja Anna Dimpere. Lūk, viņas gardā recepte!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju pārgriež uz pusēm un izklapē.

    Bļodiņā sakuļ olu un garšvielas.

    Pievieno vistas fileju un ļauj tai apmēram 5 minūtes savilkties ar garšām.

    Uzsilda pannu un to nedaudz ietauko.

    Vistas fileju apvārta miltos un liek uz pannas.

    No katras puses cep apmēram 3 minūtes.

    Kad abas puses apcepušās, apsmērē tās vienas pusi ar tomātu pastu un apber ar sieru. Uzliek pannai vāku un atstāj, lai siers izkūst.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form