Sulīgās biezpiena, spinātu un burkānu pankūciņas
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g spināti
spināti
1
1 burkāns
burkāns
2
2 olas
olas
200 g
200 g liess biezpiens
liess biezpiens
40 g
40 g cietais siers
cietais siers
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
3-4 ĒK
3-4 ĒK rudzu milti
rudzu milti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Dārzeņu pankūkas un plācenīši
  • Pankūkas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Sulīgu un gardu "zaļo" biezpiena pankūciņu recepti brīvdienu brokastīm iesaka mūsu lasītāja Tatjana.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Burkānu nomizo, sarīvē, apcep pannā sakarsētā eļļā 5 minūtes.

    Pievieno spinātus un cep vēl minūti, tad pannas saturu liek bļodā un atdzesē.

    Pievieno pārējās sastāvdaļas, iemaisa mīklu.

    Pannā sakarsētā eļļā ar ūdenī samērcētu karoti liek mīklas piciņas un apcep zeltainas pankūciņas.

    Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu un balzamiko krēmu.

    Lai labi garšo!


    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form