Sulīgās biezpiena, spinātu un burkānu pankūciņas
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sulīgu un gardu "zaļo" biezpiena pankūciņu recepti brīvdienu brokastīm iesaka mūsu lasītāja Tatjana.

Burkānu nomizo, sarīvē, apcep pannā sakarsētā eļļā 5 minūtes.

Pievieno spinātus un cep vēl minūti, tad pannas saturu liek bļodā un atdzesē.

Pievieno pārējās sastāvdaļas, iemaisa mīklu.

Pannā sakarsētā eļļā ar ūdenī samērcētu karoti liek mīklas piciņas un apcep zeltainas pankūciņas.

Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu un balzamiko krēmu.

Lai labi garšo!


Comment Form