35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
80 mlsaldais krējums0.5 kgburkāni3 gab.olas60 gmilti sviests sāls pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Burkānus sarīvē uz smalkās rīves un nospiež sulu. Burkānu sulu droši varat izdzert.
2
Burkānu masai piejauc miltus, olas, saldo krējumu, sāli un visu kārtīgi samaisa. Atstāj uz 10 minūtēm, lai uzbriest.
3
Veido kotletes un cep no abām pusēm brūnas.
4
Lai kotletes būtu mīkstas un sulīgas, kārto tās lielajā pannā un vēl 10 minūtes cep cepeškrāsnī.
5
Pasniedz ar skābo krējumu.
Iesūtīja: Freja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit