Foto: Shutterstock
Sulīgas un mīkstas burkānu kotletes, kas garšos gan lieliem, gan maziem.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
80 mlsaldais krējums0.5 kgburkāni3 gab.olas60 gmilti sviests sāls pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Burkānus sarīvē uz smalkās rīves un nospiež sulu. Burkānu sulu droši varat izdzert.

2

Burkānu masai piejauc miltus, olas, saldo krējumu, sāli un visu kārtīgi samaisa. Atstāj uz 10 minūtēm, lai uzbriest.

3

Veido kotletes un cep no abām pusēm brūnas.

4

Lai kotletes būtu mīkstas un sulīgas, kārto tās lielajā pannā un vēl 10 minūtes cep cepeškrāsnī.

5

Pasniedz ar skābo krējumu.

Iesūtīja: Freja

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!