Neparastu veidu, kā krāsnī izcept sulīgas un gardas vistas filejas, iesaka Agnese Kislina.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Vistas filejās ar asu nazi veic horizontālus iegriezumus, bet nepārgriežot filejas līdz galam. Liek filejas uz plāts, kas izklāta ar viegli ieeļļotu cepamo papīru.
Katrā filejas iegriezumā liek sīpola, cukīni un paprikas šķēles.
Foto: Privātais arhīvs
Pārkaisa gaļu ar sāli, pipariem, pārber ar sieru.
Foto: Privātais arhīvs
Liek krāsnī cepties uz aptuveni 20 minūtēm.
Lai labi garšo!
Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu
Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.