Sulīgas krāsnī ceptas vistas filejas ar dārzeņiem un sieru
Foto: Privātais arhīvs
3.4615 13
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistu filejas
vistu filejas
 
cukīni
cukīni
 
paprika
paprika
 
sīpols
sīpols
 
siers
siers
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
olīveļļa cepšanai
olīveļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Neparastu veidu, kā krāsnī izcept sulīgas un gardas vistas filejas, iesaka Agnese Kislina.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas filejās ar asu nazi veic horizontālus iegriezumus, bet nepārgriežot filejas līdz galam. Liek filejas uz plāts, kas izklāta ar viegli ieeļļotu cepamo papīru.

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

    Sīpolu nomizo, sagriež plānās ripiņās. Cukīni sagriež šķēlītēs. Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku daiviņās. Sieru sarīvē.

    Katrā filejas iegriezumā liek sīpola, cukīni un paprikas šķēles.

    Sulīgas krāsnī ceptas vistas filejas ar dārzeņiem un sieru
    Foto: Privātais arhīvs

    Pārkaisa gaļu ar sāli, pipariem, pārber ar sieru.

    Sulīgas krāsnī ceptas vistas filejas ar dārzeņiem un sieru
    Foto: Privātais arhīvs

    Liek krāsnī cepties uz aptuveni 20 minūtēm.

    Lai labi garšo!

    Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form