Foto: Shutterstock
Fantastiski gardas un sulīgas kotletes no medījuma gaļas, cūkgaļas un dārzeņiem – gan ikdienai, gan svētku galdam.
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

600 gmedījuma gaļa400 gcūkgaļa4 gab.ķiploka daivas2 šķēlesbaltmaize200 gkāposti2 gab.sīpoli1 gab.burkāni pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšassāls1 gab.olas50 mlsaldais krējums piens maizes mērcēšanai

Sagatavošana

1

Samaļ abas gaļas, samaisa visu, piemal ķiploku un pienā izmērcētu baltmaizi.

2

Uz pannas apcep kāpostus, kamēr smuki, brūngani un mīksti. Apcep sakapātus sīpolus un rīvētus burkānus.

3

Kad dārzeņi nedaudz padzisuši, jauc tos kopā ar gaļu, liek piparus, sāli, olu un saldo krējumu.

4

Veido kotletes un cep uzkarsētā pannā no abām pūsēm, līdz kotletes ir zeltaini brūnas.

5

Ja vēlas, kotletes var pārliet ar saldo krējumu un pasutināt zem vāka.

Iesūtīja: Kashel

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!