Sulīgas medījuma gaļas kotletes
Foto: Shutterstock
2.8462 13
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g medījuma gaļa
medījuma gaļa
400 g
400 g cūkgaļa
cūkgaļa
4 gab.
4 gab. ķiploka daivas
ķiploka daivas
2 šķēles
2 šķēles baltmaize
baltmaize
200 g
200 g kāposti
kāposti
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
1 gab.
1 gab. burkāni
burkāni
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
1 gab.
1 gab. olas
olas
50 ml
50 ml saldais krējums
saldais krējums
 
piens maizes mērcēšanai
piens maizes mērcēšanai
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Fantastiski gardas un sulīgas kotletes no medījuma gaļas, cūkgaļas un dārzeņiem – gan ikdienai, gan svētku galdam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samaļ abas gaļas, samaisa visu, piemal ķiploku un pienā izmērcētu baltmaizi.

    Uz pannas apcep kāpostus, kamēr smuki, brūngani un mīksti. Apcep sakapātus sīpolus un rīvētus burkānus.

    Kad dārzeņi nedaudz padzisuši, jauc tos kopā ar gaļu, liek piparus, sāli, olu un saldo krējumu.

    Veido kotletes un cep uzkarsētā pannā no abām pūsēm, līdz kotletes ir zeltaini brūnas.

    Ja vēlas, kotletes var pārliet ar saldo krējumu un pasutināt zem vāka.

    Iesūtīja: Kashel

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form