Sulīgas medījuma gaļas kotletes
Foto: Shutterstock
2.3333 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Fantastiski gardas un sulīgas kotletes no medījuma gaļas, cūkgaļas un dārzeņiem – gan ikdienai, gan svētku galdam.

Samaļ abas gaļas, samaisa visu, piemal ķiploku un pienā izmērcētu baltmaizi.

Uz pannas apcep kāpostus, kamēr smuki, brūngani un mīksti. Apcep sakapātus sīpolus un rīvētus burkānus.

Kad dārzeņi nedaudz padzisuši, jauc tos kopā ar gaļu, liek piparus, sāli, olu un saldo krējumu.

Veido kotletes un cep uzkarsētā pannā no abām pūsēm, līdz kotletes ir zeltaini brūnas.

Ja vēlas, kotletes var pārliet ar saldo krējumu un pasutināt zem vāka.

Iesūtīja: Kashel

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form