Sulīgas ribiņas garšvielu marinādē
Foto: Shutterstock
4.2500 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
ribiņas
ribiņas
Marināde:
 
balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
 
sojas mērce
sojas mērce
 
sinepes
sinepes
 
medus
medus
 
garšvielas
garšvielas
 
olīveļļa
olīveļļa
 
vorčesteras mērce
vorčesteras mērce
 
citronu sula
citronu sula
 
ķiploki
ķiploki
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ribiņas marinētas un ceptas cepeškrāsnī ikdienas maltītei vai viesus uzņemot.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavo marinādi no sastāvdaļām. Sastāvdaļas pēc garšas un patikas.

    Ribiņas liek maisiņā, uzlej marinādi un uz 1 stundu liek ledusskapī.

    Iemarinējušās ribiņas liek uz cepamās veidnes un uzlej nedaudz ūdeni.

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200*C un liek ribiņas cepties. Cep nepilnas 2 stundas. Ribiņas 2x apgroza, lai no abām pusēm apcepas.

    Iesūtīja: Marge Simpson

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form